ua en ru

Українське дунайське пароплавство планує анулювання відстрочки співробітників від мобілізації

Українське дунайське пароплавство планує анулювання відстрочки співробітників від мобілізації Фото: Українське дунайське пароплавство анулює відстрочки співробітників від мобілізації (GettyImages)

Українське дунайське пароплавство (УДП) ініціюватиме анулювання відстрочки у співробітників. Дана ініціатива стосуватиметься тих, хто не задіяний у критично важливих виробничих процесах.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на пресслужбу УПД.

Зазначається, що Дунайське пароплавство визнано критично важливим для економіки, що дає право бронювати до 50% військовозобов’язаних співробітників.

"В першу чергу бронюємо плавсклад. Судноводії - основа виробничої діяльності компанії", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, право на відстрочку надається дійсно критично важливим для виробничого процесу співробітникам. Якщо працівник не виходить в рейси (перебуває у відпустках, працює у приватних структурах, займається особистими справами чи громадською діяльністю) це дає підприємству право ініціювати анулювання відстрочки.

"Анулювання здійснюється за рішенням Мінекономіки на підставі подання підприємства. Відстрочка не привілей. Вона має надаватися тим, хто чесно і віддано робить важливу для країни справу!", - наголошують у повідомленні.