ua en ru

Удар "Шахеда" по багатоповерхівці у Сумах: з-під завалів дістали 10 людей, є загиблі

Удар "Шахеда" по багатоповерхівці у Сумах: з-під завалів дістали 10 людей, є загиблі Фото: війська РФ вдарили по багатоповерхівці у Сумах, є жертви (t.me/Sumy_news_ODA)

Росіяни сьогодні вночі, 13 березня, ударним дроном типу "Шахед" вдарили багатоповерхівкою в Сумах. Внаслідок атаки є загиблі.

Про це повідомляє РБК-Україна із посиланням на Telegram Сумської ОВА.

"Внаслідок влучення ворожого БпЛА типу "Шахед" до житлового п'ятиповерхового будинку, попередньо пошкоджено 30 квартир, з них 15 – зруйновано", - йдеться в повідомленні ОВА.

За попередньою інформацією, з-під завалів врятовано 10 осіб, вісім з яких отримали травми різного ступеня тяжкості. На жаль є загиблі, інформація уточнюється.

Повідомляється, що аварійно-рятувальні роботи продовжуються. На місці працюють усі необхідні служби, розгорнуть пункт обігріву.

Удари росіян по Сумській області

З перших днів повномасштабного вторгнення РФ в Україну окупанти регулярно завдають ударів по Сумах та області. Так, сьогодні вночі, 13 березня, у місті під час повітряної тривоги було чути вибухи.

Крім того, учора, 12 березня, ворог обстріляв територію Сумської області. Внаслідок атаки КАБами є руйнування та постраждалі, серед яких діти.

Крім того, росіяни били Сумами 7 березня. Згідно з останніми даними, відомо про двох загиблих та 26 постраждалих. Внаслідок атаки російські окупанти пошкодили будівлю лікарні, обласного центру екстреної медичної допомоги, водоканалу. Також вибито 135 вікон та 10 дверей.