ua en ru

У декількох регіонах України змінять режим роботи шкіл та дитсадків: що відомо

У декількох регіонах України змінять режим роботи шкіл та дитсадків: що відомо Ілюстративне фото: у трьох регіонах України змінять режим роботи шкіл та дитсадків (Віталій Носач, РБК-Україна)

У Львові, Тернополі, Київській та Чернівецькій областях змінять режим роботи шкіл та дитсадків через масований обстріл України 15 листопада.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на органи місцевої влади.

Львів

Мер Львова Андрій Садовий розповів, що дитячі садки у місті завтра, 16 листопада, працюватимуть у черговому режимі.

"З огляду на складну ситуацію з електропостачанням, завтра, 16 листопада, занять у садах і школах не буде. Але вчителі та вихователі працюватимуть. Тож якщо ви не маєте з ким залишити дитину, то її можна привести до навчального закладу. Дітей у закладах забезпечимо перекушуванням", - додав міський голова.

Тернопіль

Мер Тернополя Сергій Надал заявив, що школи та дитсадки у місті 16 листопада не працюватимуть, якщо там не відновлять електропостачання.

Київська область

У Київській ОВА розповіли, що у регіоні всі навчальні заклади з 16 листопада до кінця тижня працюватимуть у дистанційному режимі.

"Таке рішення було ухвалено з урахуванням ситуації в галузі безпеки у зв'язку з масованими ракетними атаками, які відбулися 15 листопада. За інших змін у навчальному процесі інформуватимемо додатково", - зазначили у відомстві.

Чернівецька область

Голова Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк заявив, що через атаку окупантів усі школи регіону працюватимуть у дистанційному форматі.

"Таке рішення під час засідання ухвалила сьогодні, 15 листопада, обласна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Дистанційно працюватимуть також заклади дошкільної, професійної (професійно-технічної), професійної вищої та позашкільної освіти", - розповів чиновник.