ua en ru

Трамп зробив заяву після розмови із Зеленським

Трамп зробив заяву після розмови із Зеленським Фото: кандидат у президенти США Дональд Трамп (Getty Images)
Автор: Едуард Ткач

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що в п'ятницю він мав "дуже хорошу телефонну розмову" з президентом України Володимиром Зеленським.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на CNN.

У своїй соцмережі Truth Social Трамп зазначив, що Зеленський привітав його з дуже успішним національним з'їздом Республіканської партії та "висуванням мене кандидатом від республіканців" на пост президента США.

Трамп повідомив, що Зеленський засудив "огидний замах" минулої суботи і зазначив, що американський народ у ці часи об'єднується в дусі єдності.

"Я ціную президента Зеленського за те, що він простягнув руку, тому що я, як ваш наступний президент Сполучених Штатів, принесу мир у всьому світі і покладу край війні, яка забрала стільки життів і спустошила незліченну кількість невинних сімей", - написав Трамп.

Він додав, що обидві сторони зможуть об'єднатися і домовиться про угоду, яка покладе край насильству і продовжить шлях до процвітання.

У CNN також зазначили, що після повномасштабного вторгнення РФ в Україну, Трамп неодноразово заявляв, що може припинити війну за один день. Але залишається незрозумілим, як він добиватиметься миру.