ua en ru

Біля Тель-Авіва вантажівка протаранила автобусну зупинку: поліція не виключає теракт

Біля Тель-Авіва вантажівка протаранила автобусну зупинку: поліція не виключає теракт Фото: біля Тель-Авіва вантажівка протаранила зупинку (Getty Images-)

Біля столиці Ізраїлю вантажівка протаранила автобусну зупинку. Правоохоронці не виключають теракт.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Time of Israel.

Інцидент стався зранку 27 жовтня на перехресті у районі Глілот біля Тель-Авіва. На місце аварії спрямували численні наряди поліції.

Як пише видання, у момент зіткнення на зупинці було багато людей. За попередніми даними, внаслідок аварії постраждали 16 осіб. Четверо з них у важкому стані. За іншими даними, поранення отримали 24 особи.

Поліція підозрює, що таран вантажівки біля Тель-Авіва був терактом. The Jerusalem Post повідомляє, що водія вантажівки затримано, інші ЗМІ - що вбито поліцією під час затримання.

Варто додати, що у районі Глілот розташована штаб-квартира ізраїльської розвідувальної служби "Моссад" разом з кількома розвідувальними підрозділами армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛу), включно з високопрофільною групою радіотехнічної розвідки Unit 8200.

Біля Тель-Авіва вантажівка протаранила автобусну зупинку: поліція не виключає теракт

Фото: в Ізраїлі вантажівка протаранила зупинку (timesofisrael.com)

Оновлено о 12:40

Кількість постраждалих в Ізраїлі зросла до 35. Як повідомляє поліція, шість осіб у важкому стані, п'ять у стані середньої тяжкості.

За повідомленнями ЗМІ, багато постраждалих - люди похилого віку, які приїхали на автобусі до музею.