ua en ru

У Сумській області шукають диверсантів: жителів просять повідомляти про підозрілих осіб

У Сумській області шукають диверсантів: жителів просять повідомляти про підозрілих осіб Ілюстративне фото: у Сумській області проводять контрдиверсійні заходи (facebook.com/ssu_mariupol)

Правоохоронці проводять контрдиверсійні заходи у Сумській області на постійній основі. Тому жителів просять з розумінням до цього ставитися та повідомляти про підозрілих осіб.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на управління СБУ в Сумській області.

Повідомляється, що у Сумській області тривають та будуть проводитись надалі комплексні контрдиверсійні заходи через продовження строку дії воєнного стану та з урахуванням прикордонного розташування області. Такі дії спрямовані на запобігання та нейтралізацію загроз розвідувально-підривної діяльності проти України.

З огляду на це, жителів просять зберігати спокій, з розумінням ставитись до можливих незручностей та відповідально реагувати на законні вимоги учасників контрдиверсійних заходів.

Окрім того, громадян просять повідомляти управлінню СБУ в Сумській області про підозрілих осіб, які перебувають у регіоні, особливо, якщо вони цікавляться розташуванням військових та стратегічно важливих об'єктів, а також підрозділів Сил оборони. Це можна зробити за номером: 0891-200-533 або повідомляти на електронну адресу управління: usbu_sum@ssu.gov.ua.

Нагадаємо, минулого місяця ворожа ДРГ намагалася прорватися в Сумську область, але українські бійці їй завадили.

Окрім того, правоохоронці викрили 108 російських ДРГ, які діяли на території України від початку повномасштабної війни.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.