ua en ru

Сотні будинків залишаються без тепла: яка ситуація у Дніпрі через добу після ракетного удару

Сотні будинків залишаються без тепла: яка ситуація у Дніпрі через добу після ракетного удару Фото: у Дніпрі через ракетний удар частково відсутня вода та опалення (Getty Images)

У Дніпрі станом на сьогодні, 17 грудня, через відсутність тиску водопостачання та знеструмлення зупинено 5 котелень. Вони забезпечують теплом 189 житлових будинків, 10 навчальних закладів та 3 лікувальні заклади.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook Департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпра.

Станом на 14:00 через відсутність електроенергії та холодного водопостачання наразі не працюють районні котельні у Чечелівському районі.

У Лівобережній частині міста котельні працюють частково. Однак через відсутність водопостачання змушені працювати на запасах води у баках. Інші комунальні підприємства допомагають ці запаси поповнювати.

У Новокодакському районі напруга на котельні подана, але відсутнє водопостачання. Тому їхня робота запущена не в повному обсязі.

Інші котельні не працюють через відсутність тиску води через відсутність електроенергії. Що стосується Придніпровської ТЕС, то комунальники досі чекають на поновлення роботи з боку станції.