ua en ru

Ситуація "дуже напружена": у Курській області закликали евакуюватись з ще одного району

Ситуація "дуже напружена": у Курській області закликали евакуюватись з ще одного району Фото: евакуація Бєловського району Курської області (ілюстративне фото GettyImages)

Голова Бєловського району Курської області закликав місцеве населення до евакуації. Водночас даний процес російська влада фактично поклала на самих цивільних.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на місцеві Telegram-канали.

Зокрема, голова Бєловського району Ніколай Волобуєв наголосив, що ситуація там "дуже напружена".

"Хто може - самостійно прибути до пункту збору села Довгі Буди в сільраду або в населений пункт Бушмено Обоянського району. Будуть надані автобуси. Хто ще залишився на території, переконливе прохання до всіх жителів покинути район", - зазначив він в повідомленні.

Варто зауважити, що даний район включає у себе понад три десятки населених пунктів. Водночас же цивільному населенню пропонується евакуація тільки в одному із них, до якого вони ще мають добратися, або ж вирішувати дане питання цілковито самостійно.

Ситуація "дуже напружена": у Курській області закликали евакуюватись з ще одного районуФото: карта Бєловського району Курської області з зазначенням точки евакуації (www.google.com/maps/place)