ua en ru

Шахтарі ДТЕК допомагають енергетикам розбирати завали на атакованих окупантами ТЕС, – Сахарук

Шахтарі ДТЕК допомагають енергетикам розбирати завали на атакованих окупантами ТЕС, – Сахарук Фото: шахтарі ДТЕК допомагають енергетикам розбирати завали на атакованих окупантами ТЕС (facebook.com)

Шахтарі компанії ДТЕК допомагають розбирати завали на теплоелектростанціях, які зазнали масованих ударів ракетами та дронами.

Про це заявив виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук, повідомляє РБК-Україна з посиланням на його виступ в ефірі національного марафону.

"Ми, наприклад, залучаємо не лише енергетиків. Шахтарі зараз активно допомагають в розборі завалів на станціях, виконувати допоміжні роботи для того, щоб якомога швидше відновити станції після ударів росіян", - сказав він.

Сахарук зазначив, що ДТЕК працює над пошуком та замовленням обладнання в Європі. Однак через великий обсяг необхідного устаткування може виникнути проблема з його одночасним виготовленням.

Виконавчий директор ДТЕК підкреслив, що роботи з відновлення компанія веде за власний рахунок.

Раніше повідомлялось, що внаслідок останніх п’яти масованих ракетних атак по енергосистемі були суттєво пошкоджені ТЕС ДТЕК і на їх відновлення знадобиться багато часу. Загалом з початку повномасштабного вторгнення ТЕС ДТЕК були атаковані близько 180 разів.