ua en ru

СБУ вразила ППО "Тріумф" біля Бєлгорода вартістю 1,2 млрд доларів, - джерела

СБУ вразила ППО "Тріумф" біля Бєлгорода вартістю 1,2 млрд доларів, - джерела Фото: СБУ вразила ППО "Тріумф" біля Бєлгорода вартістю 1,2 млрд доларів (wikipedia.org)

Дрони Служби безпеки України цієї ночі вразили російський "Тріумф" поблизу Бєлгорода. Вартість такого комплексу ППО становить 1,2 млрд доларів.

Про це РБК-Україна повідомили джерела в СБУ.

За даними наших джерел, цієї ночі дрони СБУ атакували стратегічний комплекс ППО С-400 "Тріумф" біля російського Білгорода. Ціна такого комплексу - 1,2 млрд доларів.

Також на оприлюднених росіянами в мережі відео можна почути близько 20 вибухів в місці розташування "Тріумфа" та його РЛС.

Джерела повідомили, що в цей час в сусідніх населених пунктах зникло світло.

Таким чином, це вже другий комплекс "Тріумф", який СБУ вразила за останній місяць. Перший було уражено в Євпаторії 14 вересня.

"Після таких "тріумфальних бавовн" в СБУ радять росіянам подумати над новою назвою для цього комплексу", - додало джерело.

Знищення "Тріумфу" в окупованій Євпаторії

Нагадаємо, що в ніч на 14 вересня військова контррозвідка СБУ та ВМС України повели унікальну спецоперацію біля окупованої Євпаторії.

Тоді було знищено дороговартісний російський комплекс ППО "Тріумф". Як розповіли РБК-Україна джерела, по цілі ефективно відпрацювали безпілотники та ракети "Нептун".

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.