ua en ru

СБУ та ГУР атакували російську нафтобазу у Феодосії, - джерела

СБУ та ГУР атакували російську нафтобазу у Феодосії, - джерела Архівне фото: СБУ та ГУР атакували російську нафтобазу у Феодосії (ssu.gov.ua)

Служба безпеки України та Головне управління розвідки Міноборони сьогодні, 5 грудня, атакували нафтобазу в окупованій Феодосії.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на джерела і заяву представника ГУР Міноборони України Андрія Юсова.

Зазначається, що під удар Сил оборони України потрапив "Морський нафтовий термінал" у Феодосії.

Це важливий інфраструктурний об'єкт, який забезпечує паливом російські війська. По ньому відпрацювали українські безпілотники.

СБУ та ГУР атакували російську нафтобазу у Феодосії, - джерела

Фото: Феодосія (deepstatemap.live)

Джерела повідомляють, що дрони влучили по цілі, наслідки для росіян доволі суттєві. На території термінала розташовано близько 30 резервуарів палива.

У ГУР прокоментували удар по Феодосії

Юсов в ефірі телемарафону повідомив, що наразі можна говорити про продовження планової роботи Сил безпеки і оборони з демілітаризації Криму від російських загарбників.

"Більш детальна інформація буде дещо пізніше", - додав представник ГУР.

Вибухи у Криму

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Криму регулярно лунають вибухи. Вони часто є наслідком точних ударів українських військових по російських окупантах.

Також джерела РБК-Україна повідомили, що співробітники українських спецслужб сьогодні, 5 грудня, вранці вдарили безпілотниками по низці військових об'єктів росіян на території тимчасово окупованого Криму.

Дрони Служби безпеки України вразили: радіолокаційну систему "Небо-М" в районі селища Багерове, стоянку гелікоптерів, радіолокаційну систему П-18 "Терек" та систему управління зенітно-ракетних підрозділів "Байкал-1М" біля населеного пункту Стрілкове.