ua en ru

У російському Бєлгороді пролунали вибухи, виникла пожежа (відео)

У російському Бєлгороді пролунали вибухи, виникла пожежа (відео) Фото: у Бєлгороді пролунали вибухи. виникла пожежа (російські ЗМІ)

У російському Бєлгороді жителі чули вибухи, на місці виникла пожежа. Загинули двоє людей, під завалами може бути дитина.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал губернатора Бєлгородської області В'ячеслава Гладкова.

Гладков повідомив про загибель двох людей після падіння безпілотника.

"Дві людини загинули під час падіння безпілотника під Бєлгородом, під завалами будинку може залишатися дитина", - повідомив губернатор.

За словами Міністерства оборони Росії, безпілотник був українським. ЗСУ інцидент не коментували.

"Близько 23.50 11 жовтня засоби ППО знищили український безпілотник літакового типу над Бєлгородською областю", - заявили в міністерстві.

Губернатор Бєлгородської області повідомив, що безпілотник збили, але уламки впали на житловий будинок. Сталося загоряння.

"Система ППО збила БПЛА літакового типу на підльоті до міста. Внаслідок падіння уламків сталося займання приватного житлового будинку.", - написано у повідомленні.

Пізніше з'явилося відео наслідків обстрілу.

Бєлгород знаходиться за 30 км від кордонів України.

У російському Бєлгороді пролунали вибухи, виникла пожежа (відео)Фото: місцезнаходження Білгорода (deepstatemap.live)

Вибухи в Росії

Тиждень тому жителі Бєлгорода скаржилися на обстріл безпілотниками. Мешканці чули вибух, у мережі з'явилося відео обстрілу.

До цього у Брянській області місцеві чули вибухи, після якого частина селища залишилася без світла. Мінімум було чотири вибухи.

За день до атаки на Брянську область у небі побачили безпілотник і нібито "збили ППО". У всьому традиційно звинуватили Україну.