ua en ru

Російські окупанти заблоковані на агрегатному заводі у Вовчанську, - ЗСУ

Російські окупанти заблоковані на агрегатному заводі у Вовчанську, - ЗСУ Фото: ЗСУ заблокували росіян на на агрегатному заводі у Вовчанську (Getty Images)

Російські окупанти залишаються заблокованими на агрегатному заводі у Вовчанську Харківської області. Загарбники намагаються туди пробитися.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на речника Оперативно-тактичного угруповання військ "Харків" Юрія Повха в ефірі "Радіо Свобода".

Як зазначив речник, з початку доби росіяни розпочали дві атаки у районі Вовчанська, ЗСУ протистоять ворогу.

Він підтвердив, що на агрегатному заводі у Вовчанську залишаються російські війська, окупанти заблоковані. При цьому речник не назвав кількість російських загарбників, які залишаються на заводі.

"Цей анклав залишається заблокований силами оборони України... Вони (інші російські сили, - ред.) намагаються туди пробитися, один з напрямків у Вовчанську - це той як раз у напрямку заводу. Вони здійснюють атаки, але наші Сили оборони їх відбивають", - сказав Повх.

Що каже місцева влада

За словами голови Харківської ОВА Олега Синєгубова, ситуація у Вовчанську "мінлива", там йдуть вуличні бої. Він зазначив, що на одному з промислових підприємств у місті заблоковані декілька десятків окупантів.