ua en ru

Росіяни вдарили по багатоповерхівці у Харкові: є руйнування, понад 30 постраждалих

Росіяни вдарили по багатоповерхівці у Харкові: є руйнування, понад 30 постраждалих Фото: окупанти вдарили по Харкову (t.me/V_Zelenskiy_official)

Російські окупанти у неділю, 15 вересня, атакували Харків. Загарбники вдарили по багатоповерховому будинку.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал мера Харкова Ігоря Терехова та голову Харківської ОВА Олега Синєгубова у Telegram.

Що сталося

Вибухи у Харкові пролунали після 15:00. Місцеві жителі повідомляли про серію вибухів.

Повітряні сили ЗСУ попереджали про ракетну загрозу та пуски російської авіацією керованих авіаційних бомб у Харківській області. Згодом місцева влада підтвердила удар по Харкову.

"Удар по багатоповерховому житловому будинку. Пожежа, руйнування. Інформація щодо постраждалих згодом", - написав мер міста.

Голова Харківської ОВА Синєгубов уточнив, що удар був Немишлянському району, пошкоджена цивільна інфраструктура. За словами Синєгубова, станом на 15:35 відомо про трьох поранених.

Кількість постраждалих зростає

Голова Харківської ОВА повідомив, що станом на 15:50 кількість постраждалих зросла до 25 осіб. З них - троє дітей.

Оновлено о 16:05. За словами мера Харкова, кількість постраждалих збільшилася до 28.

Оновлені дані від ОВА

Рятувально-пошукова операція на місці удару триває. Як розповів Синєгубов, обстрілом зруйновано один під'їзд будинку, а також спалахнула пожежа на 9 поверсі..

"Троє людей у важкому стані. 30 поранених загалом. Під завалами можуть бути люди.Проводиться евакуація жителів", - повідомив він.

Вже 35 постраждалих

Як повідомив близько 17:00 мер Харкова, кількість постраждалих від ударів по місту зросла до 35. Серед потерпілих троє дітей.