ua en ru

Росіяни скинули на Херсон дві авіабомби

Росіяни скинули на Херсон дві авіабомби Фото: росіяни скинули на Херсон ще дві авіабомби (Getty Images)

Російські окупанти продовжують обстрілювати Херсон. Військові РФ повторно скинули на місто авіабомби.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на голову обласної військової адміністрації Олександра Прокудіна.

"Окупанти продовжують бити по Херсону. Ворог скинув на місто дві авіабомби", - повідомив Прокудін.

За його словами, однією з авіабомб поцілили по промзоні у Дніпровському районі, іншою - по цивільній інфраструктурі в Корабельному районі.

"Інформація про постраждалих і руйнування встановлюється. Будь ласка, залишайтеся в укриттях до завершення повітряної тривоги! Не наражайте себе на небезпеку!", - додав глава ОВА.

Поранені

За даними Прокудіна, внаслідок скиду КАБ на одне з підприємств Херсона було травмовано людину.

"Поранення отримала жінка-охоронець 49 років, яка знаходилася на території. У неї легкі ушкодження. Допомога надана на місці", - додав він.

Ранковий обстріл

Нагадаємо, сьогодні, 24 вересня, російські окупанти здійснили чергову атаку на Херсон. Наразі відомо, що в результаті обстрілу постраждало вже троє людей.

Станом на 18:30 стало відомо, що від російських обстрілів по Херсону сьогодні постраждало вже 6 людей.

"Херсонці отримали поранення різного ступеня важкості. Всім постраждалим надана медична допомога. Також до медичних закладів звертаються люди, які були поранені раніше", - повідомив начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.

Ситуація в Херсонській області

Після звільнення правого берега регіону, російські терористи щодня завдають ударів по області, зокрема й Херсону. Для обстрілів застосовуються важке озброєння, авіацію та дрони.

Як розповідав Прокудін, протягом минулої доби, 23 вересня, російські терористи здійснили 83 обстріли по території регіону. Загалом було випущено 332 снаряди з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БПЛА та авіації.

За словами очільниці пресцентру Сил оборони півдня Наталії Гуменюк, терористи почали частіше використовувати безпілотники для ударів по скупченнях цивільних.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.