ua en ru

Росіяни скинули з дрона вибухівку на жителя Херсонської області

Росіяни скинули з дрона вибухівку на жителя Херсонської області Фото: росіяни скинули з дрона вибухівку на жителя Херсонської області (Getty Images)

Російські війська атакували з безпілотника місцевого жителя у селі Одрадокамʼянка Херсонської області.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram Херсонської ОВА.

Як повідомили в ОВА, росіяни скинули на 58-річного чоловіка вибуховий предмет, через що той дістав поранення голови та грудної клітини.

Постраждалий зараз знаходиться у лікарні стані середньої тяжкості. Йому надають необхідну медичну допомогу.

Оновлено 12:15

Як повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін, внаслідок атаки росіян по Одрадокамʼянці постраждали троє місцевих жителів.

За його словами, близько 9:40 по населеному пункту вдарила ворожа артилерія. Під обстріл потрапив 50-річний чоловік. Від отриманих поранень чоловік помер у лікарні.

Через двадцять хвилин окупанти знову атакували село. Цього разу вибуховий предмет скинули з безпілотника. Травми середнього ступеня тяжкості отримали двоє чоловіків - 58 та 46 років. Зараз вони знаходяться у лікарні.

Обстріли Херсонської області

Частина Херсонської області залишається окупованою російськими військами із лютого 2022 року. У зв'язку з цим Херсон та населені пункти, розташовані на лінії фронту, постійно обстрілюються.

Наприклад, 3 вересня російські окупанти вкотре обстріляли Херсонську область. Цього разу вони били по житлових будинках у Білозерці. Під обстріл потрапила родина - 35-річний глава родини загинув, а його 36-річна дружина та 9-річна донька отримали поранення.

Наступного дня росіяни обстріляли селище Сонячне Херсонської громади. Під час атаки поранення отримав 11-річний хлопчик.

А у вівторок, 5 вересня, окупанти обстріляли село Іванівка Херсонської області. Поранення отримали дві жінки, які в цей час були у дворах власних будинків.