ua en ru

Росіяни скинули авіабомби на Херсон: у місті перебої зі світлом та інтернетом

Росіяни скинули авіабомби на Херсон: у місті перебої зі світлом та інтернетом Фото: росіяни скинули дві авіабомби на Херсон (Getty Images)

Російські терористи скинули на Херсон попередньо дві авіаційні бомби. Атакований об'єкт критичної інфраструктури.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Херсонської міської військової адміністрації Романа Мрочка в Telegram.

За його словами, близько 10:00 з різницею у 30 хвилин російські винищувачі Су-34 завдали авіаудари по Херсону. За попередньою інформацією, окупанти скинули дві керовані авіабомби у районі об'єкта критичної інфраструктури.

Проблеми зі світлом та інтернетом

Через обстріли у Херсоні зникло світло. У місті вже почали відновлювати електроенергію. Також у місті погіршився зв'язок, відсутній інтернет.

Влада закликає жителів зробити запас їжі та води, а також звертатися у "пункти незламності".

Пошкоджений потяг

"Укрзалізниця" повідомило, що вокзал у Херсоні був знеструмлений, там увімкнули резервне живлення. Ударною хвилею пошкоджено тамбури 11 вагону поїзда №102 Херсон - Київ, ніхто з пасажирів не постраждав.

Поїзд вже виїхав з зони обстрілу і продовжує рух за графіком.

Обстріли Херсона

Російські загарбники щоденно обстрілюють Херсон та раніше звільнені населені пункти на правобережжі. Окупанти застосовують важке озброєння та авіацію проти мирного населення.

Так, вчора, 14 жовтня, росіяни вдарили по Херсону. Під обстріл потрапив один з ринків. На щастя, внаслідок ворожої атаки ніхто не постраждав.