ua en ru

Росіяни почали ховати техніку біля залізничних станцій Криму: в чому причина

Росіяни почали ховати техніку біля залізничних станцій Криму: в чому причина Фото: Росіяни почали ховати техніку на залізничних станціях Криму (Getty Images)

Російські терористи почали ховати свою військову техніку біля залізничних станцій Криму. Це пов'язані зі страхом перед ударами наших воїнів й не тільки.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на військовий рух українців та кримських татар "Атеш".

Зосередження російської техніки було помічено біля станцій:

  • Острякова;
  • Джанкой;
  • Сімферополь-Вантажний та інших.

"Такий метод дає змогу окупантам уникнути великої концентрації техніки, а також оперативно здійснювати навантаження техніки для транспортування в бік фронту. Перевозити склади з військовою технікою вони намагаються виключно вночі", - пише пресслужба.

Як відзначає "Атеш", кожне пересування російської техніки фіксується. Зокрема повідомити координати можна в Telegram "Координатор Материк", "Координатор Крим" й "Координатор РФ".

Фото: Росіяни почали ховати техніку на залізничних станціях Криму (t.me/atesh_ua/2388?single)

Удари по Криму

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Криму останнім часом все частіше оголошують повітряну тривогу та гримлять вибухи. Найчастіше вони пов'язані з атаками українських захисників на російські військові об'єкти.

Наприклад, лише у вересні наші військові знищили великий десантний корабель "Мінськ" та підводний човен "Ростов-на-Дону". Зокрема було завдано ракетний удар по штабу Чорноморського флоту РФ у Севастополі.