ua en ru

Росіяни обстріляли Вовчанськ: загорілось авто, є загибла та поранена

Росіяни обстріляли Вовчанськ: загорілось авто, є загибла та поранена Фото: росіяни обстріляли Вовчанськ 28 грудня, є загибла та поранена (t.me/synegubov)

Російські війська атакували Вовчанськ Харківської області 28 грудня. Через обстріл зайнявся автомобіль, одна жінка загинула, ще одна поранена.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву голови Харківської ОВА Олега Синєгубова та ДСНС України.

"Близько 10 години відбувся ворожий обстріл (попередньо з РСЗВ) Вовчанська, що в Чугуївському районі. На жаль, 66-річна жінка від отриманих травм померла в лікарні", - розповів голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Також, за його словами, на місці надають медичну допомогу 63-річній місцевій жительці.

Люди перебували біля пункту видачі харчування

Як розповіли в ДСНС, під час обстрілу місцеві мешканці перебували біля пункту видачі харчування.

"Також на проїжджій частині після прильоту спалахнуло легкове авто. Рятувальники оперативно ліквідували пожежу та обстежили територію. Від осколкових поранень загинула місцева мешканка - жінка 1957 року народження", - додали у відомстві.

Кількість поранених може збільшитись

За даними рятувальників, також є постраждалі, їх кількість наразі уточнюється.

"Людям, які отримали осколкові поранення, надають медичну допомогу", - додали у ДСНС.

Обстріли Вовчанська

Російські війська постійно обстрілюють населені пункти Харківської області, розташовані неподалік кордону з Росією. Зокрема під обстрілом постійно перебуває і Вовчанськ. Наприклад, 19 жовтня окупанти вдарили по Вовчанську в Харківській області. Внаслідок ворожої атаки постраждали двоє людей.