ua en ru

Росіяни обстріляли Торецьк з "Градів": серед постраждалих дитина

Росіяни обстріляли Торецьк з "Градів": серед постраждалих дитина Фото: Росіяни обстріляли Торецьк з "Градів" (t.me/pavlokyrylenko_donoda)

Російські війська завдали ударів із "Градів" по місту Торецьк Донецької області. Унаслідок обстрілу постраждали п'ятеро людей, серед яких дитина.

Про це розповів голова Донецької ОВА Павло Кириленко, повідомляє РБК-Україна з посиланням на його повідомлення у Telegram .

"Росіяни накрили фактично все місто "Градами" - пошкоджені житлові будинки та інші цивільні об'єкти, зокрема, лікарня", - повідомив він.

Серед п'ятьох поранених - 11-річна дитина. Усім постраждалим надали медичну допомогу. Їхній стан оцінюється як задовільний.

Фото: Росіяни обстріляли Торецька з "Градів" (t.me/pavlokyrylenko_donoda)

Оновлено (19:40)

За даними Донецької обласної прокуратури, внаслідок обстрілу Торецька постраждали шестеро місцевих мешканців - дві жінки, троє чоловіків та 11-річний хлопчик.

"Зокрема це - осколкові поранення, контузії, черепно-мозкові та мінно-вибухові травми. Усім постраждалим надається медична допомога", - йдеться в повідомленні.

При цьому наголошується, що уламки снарядів пошкодили приватні та багатоповерхові будинки, приміщення дитячого та торговельного закладів, господарські та інші споруди.

Ситуація у Донецькій області

Донецька область залишається епіцентром бойових дій. Так, запеклі бої продовжуються в районі Бахмута, а також поблизу Авдіївки та Мар'їнки. Ці населені пункти внаслідок атак російських окупантів зруйновано майже повністю.

Торецька з 2014 року віднесена до переліку міст та населених пунктів, розташованих на лінії зіткнення. Місто неодноразово обстрілювалося російськими окупантами.