ua en ru

Ракетний удар по Сумській області: кількість загиблих та поранених збільшилась

Ракетний удар по Сумській області: кількість загиблих та поранених збільшилась Фото: Ракетний удар по Сумській області (t.me/Zhyvytskyy)

У понеділок, 17 жовтня, російські окупанти обстріляли об'єкт критичної інфраструктури Роменського району Сумської області. Внаслідок удару загинуло 5 осіб.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сторінку очільника Сумської ОВА Дмитра Живицького.

"Ракетний удар по об'єкту інфраструктури. 3 російські ракети", - йдеться у повідомленні.

За словами Живицького, 5 людей загинуло, ще 14 отримали поранення. Рятувальні роботи тривають і досі. Також окупанти обстріляли 4 громади в області та вдалося зафіксувати майже 300 приходів з території Росії.

  • Краснопільська громада - 2 приходи з мінометів по населеним пунктам;
  • Шалигінська громада - ворог тричі обстрілював населені пункти громади, з мінометів, ствольної артилерії та випускав автоматні черги;
  • Великописарівська громада - росіяни били з мінометів, запускали ракети з гвинтокрилів, били з "Градів" і артилерії. В результаті одного з артилерійських обстрілів пошкоджено лінію електромережі та горіло поле кукурудзи;
  • Середино-Будська громада - протягом дня били зі ствольної артилерії, АГС та стрілецької зброї. В результаті одного з артилерійських обстрілів міста Середино-Буда поранена жінка. Також пошкоджено 6 приватних будинків та зайнялося три пожежі.