ua en ru

Ракетний удар РФ по Запоріжжю: є руйнування та поранені

Ракетний удар РФ по Запоріжжю: є руйнування та поранені Фото: голова Запорізької оОВА Олександр Старух (facebook starukholexander)

Внаслідок російського ракетного удару по Запоріжжю цієї ночі зафіксовано руйнування деяких об'єктів цивільної, житлової та промислової інфраструктури. Декілька людей отримали поранення.

Про це 16 січня повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram голови Запорізької обласної військової адміністрації Олександра Старуха.

Чиновник зазначив, що російські окупанти завдали ракетного удару по самому Запоріжжю, а також по передмісті.

"Є руйнування об’єктів цивільної, житлової та промислової інфраструктури. Надійшла інформація про кількох легкопоранених", - йдеться у повідомленні.

Глава ОВА додав, що на місці "прильотів" працюють усі відповідні служби, зокрема рятувальники ДСНС, медики та комунальники.

Оновлено (02.45)

Як уточнює секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв у своєму Telegram, серед поранених є діти.

"Усім постраждалим надається невідкладна медична допомога. Трьох людей транспортовано до лікарень. Серед них - дві дитини дев'яти та п'ятнадцяти років", - пише він.

На місці "прильотів" люди можуть отримати допомогу у комунальних автобусах. Також Куртєв додав, що поряд розгорнуто роботу територіального інформаційного центру.