ua en ru

Після розслідування ЗМІ. Щодо голови Міграційної поліції розпочали службову перевірку

Після розслідування ЗМІ. Щодо голови Міграційної поліції розпочали службову перевірку Фото: Сергій Шейхет, голова Міграційної поліції (npu.gov.ua)

Національна поліція розпочала службове розслідування відносно начальника Департаменту міграційної поліції Сергія Шайхета. За результатами розслідування прийматимуться відповідні рішення.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Національну поліцію України.

"Щодо інформації, опублікованої в одному з інтернет-видань відносно начальника Департаменту міграційної поліції Сергія Шайхета, призначене службове розслідування. За його результатами будуть прийняті відповідні рішення", - пише Нацполіція.

Розслідування проти Шейхета

Журналісти з Bihus.info повідомили, що генерал поліції Сергій Шайхет регулярно відвідує спортивний комплекс у центрі Києва під час робочого дня, використовуючи для цього службовий автомобіль з "оперативними" номерними знаками.

Зокрема посадовця помічали на в’їзді та виїзді з одного з найдорожчих житлових комплексів Києва, хоча він не має там власності. Власником квартири та паркомісця в цьому комплексі є його батько.

Перед очолюванням посади голови Департаменту міграційної поліції Шейхет очолював Головне управління Нацполіції Миколаївському області.