ua en ru

Правоохоронці викрили схему переправників ухилянтів та затримали їхніх "клієнтів"

Правоохоронці викрили схему переправників ухилянтів та затримали їхніх "клієнтів" фото: правоохоронці викрили організовану схему для ухилянтів (t.me/DPSUkr)

На Закарпатті правоохоронці викрили схему незаконного переправлення чоловіків через українсько-словацький кордон та затримали двох фігурантів справи.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на пресслужбу ДПСУ в Telegram.

Як зазначають у відомстві, викриття злочинної групи пройшло сумісно із представниками СБУ та ДБР. Організатора злочинної групи затримали за місцем проживання.

"Його співучасника заскочили на гарячому під час передачі охоронцю кордону 6000 доларів хабаря за сприяння у незаконному переміщенні 4 осіб до Словаччини. Від «пропозиції» прикордонник відмовився та завчасно доповів по команді", - йдеться в повідомленні.

У ДПСУ інформують, що 4 "клієнтів", з яких переправники вимагали $25 000, затримали в адміністративному порядку. За даними слідства, вони вийшли на переправників через спільних знайомих та діяли відповідно до їхніх вказівок.

"Після встановлення усіх обставин справи порушників буде притягнуто до адмінвідповідальності, а обом фігурантам справи повідомлено про підозру", - зауважили прикордонники.

Фото: затримання фігурантів схеми для ухилянтів (t.me/DPSUkr)