ua en ru

Потужністю понад 700 сил: в Україні помітили новий BMW M5 до офіційного дебюту

Потужністю понад 700 сил: в Україні помітили новий BMW M5 до офіційного дебюту Фото: новий BMW M5 помітили в Україні (instagram.com/carspotter.ukraine)

В Україні помітили новий спортивний седан BMW M5 G90. Автомобіль обладнано 727-сильною гібридною силовою установкою. Спортивний седан здатний розігнатися з місця до 100 км/год за 3,5 секунди, а його максимальна швидкість становить 305 км/год.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Фокус".

Варто зазначити, що новинка прибула в Україну до офіційного старту продажів, адже модель все ще відсутня на офіційному українському сайті компанії. Зазначимо, що в новому поколінні BMW M5 стала плагін-гібридом.

Встановлений на BMW M5 4,4-літровий двигун та електромотор розвиває 727 л. с. та 1000 Нм. Цікаво, що авто обладнане тяговою батареєю на 18,6 кВт∙год, яка дозволяє машині подолати близько 70 км на електротязі. Більше того, при економічній їзді машина в комбінованому циклі може витрачати лише 1,7 л на 100 км.

BMW M5, новый BMW M5, BMW M5 G90

Головними відмінностями салону BMW M5 стали зрізане кермо з червоними M-кнопками, рельєфні крісла з електрорегулюваннями і пульт управління специфічними М-налаштуваннями на центральному тунелі. Серед них вибір режимів роботи силового агрегату, трансмісії та шасі. Базова комплектація включає чотиризонний клімат-контроль, обробку сидінь шкірою Merino, панорамний дах (за доплату покладено вуглепластиковий), аудіосистему Bowers & Wilkins, контурне підсвічування салону та вітальну анімацію.

BMW M5 G90, BMW M5 2024, BMW M5, BMW M5, новый BMW M5

На відміну від баварських кросоверів, повнопривідна система XDrive спортивного седана має задньопривідний режим для дрифту. У Європі ціни на BMW M5 починаються від 144 тисяч євро.