ua en ru

Поповнили обмінний фонд та контратакували: у Третій штурмовій розповіли про Харківський напрямок

Поповнили обмінний фонд та контратакували: у Третій штурмовій розповіли про Харківський напрямок Ілюстративне фото: у Третій штурмовій розповіли про Харківський напрямок (Getty Images)

Бійці Третьої штурмової бригади провели успішний контрнаступ у Харківській області. Там було захоплено у полон декілька росіян.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал Третьої штурмової.

Як розповіли у бригаді, їх бійці провели успішні контратакувальні дії на позиціях противника в районі Харківської області. Також під час контрнаступу вдалось захопити у полон декілька російських військових.

"Наслідки - у фото від комроти друга Дацика та 2-го штурмового батальйону. Як гадаєте, з кого зняли погони?" - написали у Третій штурмовій.

Ситуація у Харківській області

Наприкінці серпня Третя штурмова бригада провела контрнаступ у Харківській області, просунувшись на майже 2 км. Вони захопили батальйонний район оборони та кілька опорних пунктів ворога. Командир Андрій Білецький заявив, що ці дії відвернули увагу росіян від напрямку Макіївки.

Нещодавно українські військові захопили окопи й зняли ворожу рацію зі вбитого окупанта. Також під час зачистки було знайдено живого росіянина, який просив не вбивати та розповів все про свій особовий склад

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.