ua en ru

Поліція затримала чоловіка, який напав на жінку-інспектора у центрі Києва

Поліція затримала чоловіка, який напав на жінку-інспектора у центрі Києва Фото: поліція затримала чоловіка, який напав на інспектора у Києві (facebook.com/shevchenkivskepolice)

Правоохоронці затримали чоловіка, який накинувся з кулаками на жінку-інспектора з паркування у центрі Києва. Наразі зловмиснику загрожує тюремний термін.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Шевченківське управління поліції Головного управління Нацполіції у Києві у Facebook.

Начальник Шевченківського управління поліції Ігор Падюк розповів, що правоохоронцям вдалося оперативно встановити місцезнаходження та затримати 54-річного чоловіка, який напав на інспектора.

Поліція затримала чоловіка, який напав на жінку-інспектора у центрі КиєваФото: затримання чоловіка, який напав на інспектора (facebook.com/shevchenkivskepolice)

Слідчі вже відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 350 Кримінального кодексу (погрози та насильство стосовно посадової особи чи громадянина, який виконує громадський обов'язок). Санкція статті передбачає до 5 років ув'язнення.