ua en ru

Під Бердянськом "прилетіло" по базах, де розміщувалися окупанти, - райрада

Під Бердянськом "прилетіло" по базах, де розміщувалися окупанти, - райрада Фото: під Бердянськом "прилетіло" по базах, де розміщувалися окупанти (t.me/brdVP)

В селі Новопетрівка Бердянського району сьогодні "прилетіло" по базах відпочинку. Там розміщувався особовий склад військ РФ.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заступника голови Бердянської районної ради Віктора Дудукалова в ефірі телемарафону.

"Буквально кілька хвилин тому був черговий неймовірний приліт по базах відпочинку "Хімік", "Весна" в селі Новопетрівка Бердянського району, що знаходиться на узбережжі Азовського моря", - розповів Дудукалов.

За його словами, там знаходився особовий склад окупантів.

"І я думаю, що за останні такі кілька "акцій" окупантів померлих можна рахувати там вже не десятками, а сотнями", - додав заступник голови Бердянської райради.

Зазначимо, що сьогодні місцеві Телеграм-канали писали про потужний вибух в Бердянську, найгучніше було у центрі міста, особливо в районі порту.

Повідомлялося, що навколо місця "прильоту" кружляє авіація ворога. Одні джерела спочатку повідомляли про влучання в полігон. Також була версія про "приліт" по території бази відпочинку "Хімік", де останнім часом розміщувалось дуже багато окупантів.

Вибухи в Бердянську

Нагадаємо, що в Бердянську, як і в інших тимчасово окупованих містах останнім час активно щось "вибухає". Зокрема, ми писали про гучні вибухи в Бердянську 25 травня.

Зазначимо, що саме місто Бердянськ від початку повномасштабного вторгнення Росії перебуває під контролем окупантів. Ворог використовує місто та його портову інфраструктуру для перекидання військ, техніки. Крім того, через нього країна-агресор вивозить крадену українську сільгосппродукцію.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.