ua en ru

Пекельний вогонь для окупантів. Сирський показав, як працюють артилеристи під Бахмутом

Пекельний вогонь для окупантів. Сирський показав, як працюють артилеристи під Бахмутом Фото: артилеристи показали, як знищують ворога під Бахмутом (Getty Images)

Українські артилеристи та ракетні війська подовжують разом з іншими підрозділами Сил оборони знищувати ворога. Зокрема, і на Бахмутському напрямку.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на командувача Сухопутних військ генерал-полковника Олександра Сирського в Telegram.

На відео зафіксована робота бійців 22-ї окремої механізованої бригади. Вони пекельним вогнем артилерії знищують російських окупантів під Бахмутом.

"Бахмутський напрямок. Рух триває", - зазначив генерал Сирський.

Бої під Бахмутом

Генштаб ЗСУ повідомляє, що українські військові продовжують наступальні дії північніше та південніше Бахмута. При цьому російські війська намагаються атакувати у районі Кліщіївки на південь від Бахмута.

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що за минулий тиждень ЗСУ звільнили на Бахмутському напрямку близько 2 квадратних кілометрів території. Проте окупанти підтягують війська.

За словами речника Східного угруповання військ ЗСУ Сергія Череватого, українські захисники "повільно, але впевнено" просуваються поблизу Бахмута.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.