ua en ru

РФ вранці обстріляла Чугуїв: пошкоджено багатоповерхівку, двоє поранених

РФ вранці обстріляла Чугуїв: пошкоджено багатоповерхівку, двоє поранених Фото: окупанти зранку 1 березня обстріляли Чугуїв Харківської області (GettyImages)

Російські окупанти зранку у середу, 1 березня, обстріляли Чугуїв Харківської області. Зафіксовано три "прильоти".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram голови Харківської ОВА Олега Синєгубова.

"Пошкоджено багатоквартирний будинок. Інформація уточнюється", - розповів він.

Оновлено 9.15. За даними Синєгубова, внаслідок ранкового обстрілу Чугуєва поранення зазнали чоловік 52 років та 13-річний хлопчик.

"Чоловік госпіталізований з осколковими пораненнями. Хлопчик має незначні ушкодження, отримав медичну допомогу на місці та не потребував госпіталізації", - додав він.

Крім того, за його словами, у Куп'янську внаслідок вчорашнього ранкового обстрілу пошкоджено дві житлові будинки, приміщення дитячого садка та пожежно-рятувальна частина ДСНС.

"Під обстрілом також був Міський парк культури та відпочинку, де, на жаль, від поранень загинув чоловік", - додав очільник регіону.

Також у Вовчанську Чугуївського району ворожими обстрілами пошкоджено багатоквартирний житловий будинок.

Оновлено 10.12. В поліції Харківської області показали фото наслідків обстрілів Чугуєва та Куп'янська.

Оновлено 10.52. За інформацією ДСНС України, в результаті обстрілу Чугуєва пошкоджень зазнали житлова 5-поверхівка та будівля котельної.

"Також у цій 5-поверхівці сталася пожежа у квартирі на другому поверсі. Її площа склала близько 20 кв.м. Вогнеборці ліквідували загоряння о 08:35", - йдеться в повідомленні.

Оновлено 11.03. В Офісі генпрокурора розповіли, що росіяни обстріляли Чугуїв ракетами типу С-300. Також пошкоджено навчальний заклад.

За процесуального керівництва Чугуївської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Як повідомлялося, у вівторок, 28 лютого, російські окупанти вкотре атакували Куп'янськ Харківської області. Місто зазнало обстрілів з РСЗВ, є загиблий.