ua en ru

Окупанти зазнають великих втрат під Бахмутом та Верхньоторецьком, - Генштаб

Окупанти зазнають великих втрат під Бахмутом та Верхньоторецьком, - Генштаб Фото: Окупанти зазнають великих втрат під Бахмутом та Верхньоторецьким (Getty Images)

Російські окупаційні війська зазнають великих втрат на Бахмутівському та Верхньоторецькому напрямках. Тіла росіян звозять до моргу Горлівки.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на зведення Генштабу ЗСУ у Facebook.

Так, 23 лютого, в районі Горлівки Донецької області, окупанти провели виїзну експертизу без офіційного оформлення над близько 200 тілами загиблих найманців так званої ПВК "Вагнера".

"Окупанти були ліквідовані у період з 20 по 22 лютого на Бахмутському напрямку. Після закінчення експертизи тіла загарбників вивезли вантажівками в напрямку Новошахтинська РФ", - йдеться у повідомленні.

Разом з тим, у період з 22 по 24 лютого до місцевого моргу міської лікарні №2 Горлівки з району Верхньоторецького доставили до 30 тіл загиблих окупантів, які були покликані з мобілізації з тимчасово окупованих територій Донецької області та РФ.

Нагадаємо, заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов зазначив, що росіяни у спробах захопити Бахмут втрачають убитими тисячі військових, а найманців ПВК "Вагнера" взагалі залишають на полях і не пускають назад живими.

Крім того, міністр оборони Олексій Резніков повідомив, що росіяни під Бахмутом втрачають щодня до 500 військових убитими.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.