ua en ru

Окупанти заманюють українців на "вибори" через флешмоб, - ЦНС

Окупанти заманюють українців на "вибори" через флешмоб, - ЦНС Фото: росіяни хочуть змусити українців звітувати про відвідування "дільниць" (Getty Images)

На тимчасово окупованих територіях російські загарбники винайшли спосіб контролю над відвідуваністю та імітації масовості на незаконних "виборах президента РФ".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС).

В межах підготовки до "виборів президента" на окупованих територіях росіяни вигадали спосіб змусити українців звітувати про відвідини "дільниць".

Ворог оголосив про флешмоб "вся сім’я – на вибори", в межах якого учасники мають викладати фото родини на "виборчих дільницях" у соцмережах. Про обов’язкову участь у флешмобі вже повідомили всім працівникам фейкових державних установ на захопленій території Луганської області.

"Таким чином росіяни будуть контролювати відвідуваність і сподіваються створити імітацію масовості на фейкових виборах, які й проводять з метою пропаганди", - йдеться у повідомленні.

Вибори у Росії

З 15 по 17 березня 2024 року у Росії відбудуться чергові вибори президента, голосування триватиме три дні. 8 грудня 2023 року диктатор Володимир Путін офіційно заявив про намір вкотре переобратися.

Агресор завозить на окуповану територію України бойовиків для імітації "виборів" диктатора Путіна. Зокрема, з цією метою прибули 10 тисяч росгвардійців.

Крім того, російські терористи намагаються збільшити явку на "виборах президента" на тимчасово окупованих територіях шляхом примусового голосування особового складу.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.