ua en ru

Окупанти навчають військових РФ керувати безпілотниками в "університеті" Севастополя, - ЦНС

Окупанти навчають військових РФ керувати безпілотниками в "університеті" Севастополя, - ЦНС Фото: Окупанти навчають військових РФ керувати безпілотниками в "університеті" Севастополя (Getty Images)

Окупанти в Криму відкрили на базі одного з університетів Севастополя курси з управління безпілотниками. На них навчаються військові російської армії.

"Окупанти відкрили курси навчання оперування бойовими безпілотниками у "Севастопольському державному університеті". Університет створили у 2014 році на базі захоплених навчальних закладів Севастополя", - йдеться у повідомленні.

При цьому зазначається, що в результаті реорганізації навчальних закладів цивільні об’єкти стали військовими, як й все до чого прикладається РФ.

"В "цивільному внз" відбуваються військові курси для солдатів армії РФ, що робить "університет" законною військовою ціллю", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше в Криму російські загарбники провели вишкіл для рятувальників щодо роботи в умовах техногенної катастрофи з викидом хімічних речовин.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.