ua en ru

В одеському ТЦК відбулась сутичка: невідомі хотіли "викрасти" військовозобов’язаного

В одеському ТЦК відбулась сутичка: невідомі хотіли "викрасти" військовозобов’язаного Фото: в одеському ТЦК відбулась сутичка (omr.gov.ua)

В одеському ТЦК відбулась сутичка за участі співробітників. Невідомі особи заїхали на територію центру та намагались "викрасти" військовозобов’язаного.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Одеський обласний ТЦК та СП.

За даними співробітників ТЦК, сьогодні на вулиці Пироговська, в місті Одеса відбувся інцидент, пов’язаний з незаконним проникненням на територію Приморського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки невідомих осіб.

Встановлено, що під час заїзду транспортного засобу на територію центру, ці особи незаконно вивели з території військовозобов’язаного громадянина, який перебував на території центру для уточнення військово-облікових даних та проходження військово-лікарської комісії.

"Працівники територіального центру та військовослужбовці роти охорони діяли у суворій відповідності до чинного законодавства, перешкоджаючи незаконному залишенню території військовозобов’язаним", - зазначили в центрі.

Крім того, співробітники центру наголосили, що представники ТЦК та СП як складова частина Збройних Сил України діють виключно в межах чинного законодавства та нормативних документів, дотримуючись високих стандартів відповідальності та дисципліни.