ua en ru

В Одесі чоловік зірвав прапор України з будівлі: його затримали

В Одесі чоловік зірвав прапор України з будівлі: його затримали Фото: правоохоронці Одеси затримали чоловіка, який зірвав український прапор (Getty Images)

В Одесі чоловік зірвав державний прапор з будівлі та кинув на землю. Правоохоронці затримали правопорушника.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал патрульної поліції Одеської області.

За даними правоохоронців, в суботу, 22 липня, одеські патрульні отримали виклик про конфлікт між чоловіками на вулиці Космонавта Комарова.

Фото: правоохоронці Одеси затримали чоловіка, який зірвав український прапор (t.me/od_patrolpolice)

На місці виклику охоронці порядку виявили громадянина з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Очевидці події розповіли, що громадянин зірвав державний прапор з будівлі, зламав флагшток та кинув прапор на землю.

На зауваження містян громадянин не реагував та поводив себе агресивно. Така поведінка обурила очевидців, тож вони викликали поліцію.

Оскільки в діях чоловіка вбачались ознаки злочину за ст. 338 (Наруга над державними символами) ККУ, його затримали та передали слідчим.

Нагадаємо, що це не перший випадок наруги над державними символами в Одесі. Минулого разу чоловік зірвав український прапор через те, що, за його словами, той затуляв об’єктив його зовнішньої відеокамери для огляду господарського приміщення.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.