ua en ru

Обстріл багатоповерхівки в Селидовому: знайдено тіло ще одної жертви

Обстріл багатоповерхівки в Селидовому: знайдено тіло ще одної жертви Фото: кількість загиблих на місці удару по багатоповерхівці у Селидовому зросла (t.me/dsns_telegram)

Кількість загиблих на місці удару по багатоповерхівці у Селидовому Донецької області, який стався 15 листопада, зросла. Під завалами знайшли ще двох загиблих.

Детальніше - у матеріалі РБК-Україна.

Під час підготовки матеріалу використовувалися джерела: ДСНС України, Донецьку обласну прокуратуру.

"Рятувальники дістали з-під завалів тіло ще однієї загиблої особи на місці частково зруйнованої внаслідок обстрілу житлової 4-поверхівки", - йдеться в повідомленні ДСНС України.

Аварійно-рятувальні роботи на місці удару по будинку в Селидовому тривають вже другу добу (t.me/dsns_telegram)

Оновлено. За даними на 12.40 з-під завалів рятувальники дістали тіло ще однієї, четвертої жертви.

"Станом на 12:40 деблоковано тіло загиблої особи. Усього загинуло 4 людини та 3 постраждало", - констатували у ДСНС.

Як зазначили в обласній прокуратурі, ще двома загиблими виявилось подружжя внутрішньо переміщених осіб 43 та 44 років. Родина переїхала з м. Гірника.

У відомстві зазначили, що внаслідок влучання снарядів в Селідовому 15 листопада по одній з вулиць зазнала контузії 50-річна місцева жителька. Крім того, армія РФ поцілила у багатоквартирний житловий будинок.

"Там від обвалу під’їзду отримали тілесні ушкодження 82-річна жінка та чоловік 56 років, а його 85-річна матір загинула. Також рятувальники деблокували тіло місцевого мешканця віком 59 років", - додали в прокуратурі.

Обстріл багатоповерхівки у Селидовому Донецької області

У ніч на 15 листопада російська армія вдарила ракетами С-300 по Селидовому Донецької області. Під ударом опинився один із житлових будинків. Спочатку повідомлялося про одну загиблу та двох поранених. Пізніше кількість постраждалих зросла до трьох людей. А кількість загиблих - до двох. За даними рятувальників, ударом зруйновано цілий під'їзд. Аварійно-рятувальні роботи на місці тривают вже другу добу. Під завалами може перебувати ще одна людина.