ua en ru

Нові промислові стратегії, заточені на озброєння, є викликами нинішнього часу, - Зарівна

Нові промислові стратегії, заточені на озброєння, є викликами нинішнього часу, - Зарівна Фото: нові промислові стратегії, заточені на озброєння, є викликами нинішнього часу (facebook com easternforce)

Нові промислові стратегії, заточені на озброєння, є викликами нинішнього часу. Бо від цього залежить стримування від глобальної війни.

Про це заявила радник голови Офісу президента Дар’я Зарівна, повідомляє РБК-Україна з посиланням на її Telegram.

"Геополітично війна в Україні демонструє, що війни великих держав, особливо війни на виснаження, є конфліктами, які залежать від промисловості. Зусилля щодо розгортання, озброєння, забезпечення сил є вкрай важливим завданням", - написала Зарівна.

За її словами, російська армія наочно продемонструвала, що Москва не готувалася до виснажливої війни з Україною. І не розраховувала на потужну підтримку Заходу, яку отримує наша держава.

"І фундаментом дипломатичних важелів часто є саме потужність війська, промисловості, і здатність вести довготривалу війну на виснаження", - додає вона.

В цілому, в Офісі президента переконані: саме союзники здатні розподілити промислове навантаження і вибудувати систему та алгоритми виробництва необхідних озброєнь.