ua en ru

Михайлюк допоміг "Шарлотту" здолати "Індіану", Скапінцев не врятував "Вестчестер"

Михайлюк допоміг "Шарлотту" здолати "Індіану", Скапінцев не врятував "Вестчестер" Фото: Святослав Михайлюк у кольорах "Горнетс" (nba.com)

Українські баскетболісти Святослав Михайлюк і Дмитро Скапінцев провели чергові матчі за океаном. Легіонери збірної України зіграли в регулярних чемпіонатах Національної баскетбольної асоціації та Ліги розвитку НБА відповідно.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на результати поєдинків.

Універсал "Шарлотта" Михайлюк на лаві розпочав поєдинок проти "Індіани Пейсерс". На паркеті він провів 15 хвилин.

Українець за відведений йому час встиг набрати 7 очок, зробив 2 підбирання і віддав 2 передачі. Успішними стали два кидки вихованця черкаського баскетболу (4 спроби). Також він реалізував один із двох штрафних. Із Михайлюком у складі "Горнетс" переграли "Пейсерс" на домашній арені (115:109), але в плей-офф навряд проб'ються.

Тим часом Скапінцев зазнав із "Вестчестер Нікс" невдачі на виїзді. Команда українця розгромно програла "Мотор Сіті Круз" (93:122). Команда з передмістя Нью-Йорка опустилася на передостаннє місце Східної конференції Джі-Ліги.

Загалом у грі центровий провів 31 хвилину. Скапінцев був близький до дабл-дабла. Він набрав 14 пунктів і зробив 8 підбирань. Також українець віддав 3 передачі та виконав 1 блокшот. Двічі Скапінцев втрачав м'яч, а ще два рази сфолив.

Ще один українець – Олексій Лень – ігровий день пропустив. Його "Сакраменто" зазнав виїзної поразки від "Юти" (120:128). Середні цифри центрового в нинішньому сезоні не вражають – 0.7 очок, 0.9 підбирань, 0.3 передач за всього 4.3 хвилини на паркеті.