ua en ru

У Львівській та Рівненській областях знеструмлені населені пункти через негоду

У Львівській та Рівненській областях знеструмлені населені пункти через негоду Фото: у Львівській та Рівненській областях відключення світла через негоду (Getty Images)

Негода 28 жовтня знеструмила низку населених пунктів у Львівській та Рівненській областях. Без світла жителі понад сотні населених пунктів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на очільника Рівненської ОВА Віталія Коваля та главу Львівської ОВА Максима Козицького.

Через сильні дощі та пориви вітру у Львівській області знеструмлені 132 населені пункти (49 - повністю, 83 - частково). Енергетики вже працюють над відновленням світла.

У Рівненській області негода призвела до відключень близько 30 ліній електропередач. Найбільше постраждав Рівненський район. Також є знеструмлення у Дубенському та Сарненському районах.

Погода в Україні

Нагадаємо, сьогодні частину північних, західних та східних областей накриють дощі. У решті регіонів без суттєвих опадів.

При цьому синоптики попереджають українців про шквали. Пориви вітру будуть досягати 15-20 м/с, а на заході України аже до 30 м/с.