ua en ru

Лідер збірної України вдруге став батьком: теплі фото з пологового будинку

Лідер збірної України вдруге став батьком: теплі фото з пологового будинку Фото: Олександр Зінченко відтепер батько двох донечок (Getty Images)

Сім'я універсала лондонського "Арсенала" та національної команди України Олександра Зінченка напередодні поповнилася другою дитиною.

Про це оголосила дружина футболіста Влада Зінченко, повідомляє РБК-Україна з посиланням на персональний Instagram мами.

У середу, 2 серпня, телеведуча та блогерка народила дівчинку. Для зіркової родини новонароджена стала другою дитиною. Вони вже виховують 2-річну Єву.

"Ласкаво просимо в цей світ, наша принцесо", – написала Зінченко, прикріпивши до допису світлини з немовлям і щасливим двічі батьком.

Зінченко одружився з Владою Седан (Щегловою) у серпні 2020 року. Через рік вони вперше стали батьками. Тепер молода сім'я матиме два поспіль святкові дні на початку серпня, адже старша донька Зінченків народилася 1 серпня.

Міжсезоння-2023 Зінченко пропустив через ушкодження литкового м'яза. Проте, 5 серпня він візьме участь у благодійному матчі Game4Ukraine разом із Андрієм Шевченками та іншими зірками 2000-х. На 6 серпня запланований поєдинок за Суперкубок Англії між "Арсеналом" і "Манчестер Сіті".