ua en ru

У Криворізькому районі повернули світло, але РФ знову намагалася ударити ракетою

У Криворізькому районі повернули світло, але РФ знову намагалася ударити ракетою Фото: росіяни знову намагалися ударити ракетою по Криворізькому району (Віталій Носач, РБК-Україна)

Енергетики у Криворізькому районі відновили електропостачання, яке було порушено в результаті російського обстрілу. Однак окупанти знову намагалися атакувати криворіжців ракетою.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на ДТЕК Дніпровські мережі та Повітряне командування "Схід".

Як розповіли в ДТЕК, енергетики повернули світло усім мешканцям Кривого Рогу та району, чиї домівки залишилися знеструмленими через російську атаку. Вночі було пошкоджено енергетичні обʼєкти, у результаті чого без світла було понад 60 тисяч родин.

"На зараз енергетики заживили усі інфраструктурні об’єкти. Та повернули світло усім мешканцям Криворіжжя", - зазначили в компанії.

Однак після 16:00 в Кривому Розі сьогодні знову чули вибухи. Як з'ясувалося, росіяни намагалися атакувати Криворізький район керованою авіаційною ракетою Х-59, але її збили воїни Повітряного командування "Схід".

Обстріл Кривого Рогу

Російські окупанти другу ніч поспіль атакують Кривий Ріг дронами-камікадзе. У ніч на 3 лютого фіксувалися влучення, зокрема в об'єкт енергетики, почалися пожежі. Без світла в регіоні залишилися тисячі людей.

У Кривому Розі через обстріл було частково знеструмлено швидкісний трамвай. Також деякі сім'ї залишились без водопостачання. Енергетики запроваджували аварійні відключення світла.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.