ua en ru

Росіяни завдали удару по Кривому Рогу: поцілили у житловий сектор, є постраждалі

Росіяни завдали удару по Кривому Рогу: поцілили у житловий сектор, є постраждалі Фото: у Кривому Розі пролунав вибух (колаж РБК-Україна)

У Кривому Розі вдень 12 червня пролунав вибух. Російські війська завдали удару по житловому сектору міста, є постраждалі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram голови Ради оборони Кривого Рогу Олександра Вілкула та Повітряні сили ЗСУ.

"Кривий Ріг. Вибух. Нічого не знімаємо та не викладаємо в інтернет", - написав Вілкул.

Тим часом у Повітряних силах попередили про загрозу застосування балістичного озброєння з Криму та швидкісну ціль у напрямку Кривого Рогу.

Оновлено 16:19

Як повідомив глава Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, росіяни поцілили у житловий сектор міста. Попередньо, є постраждалі. Деталі уточнюються.

"Повітряна тривога триває. Не залишайте безпечних місць до відбою", - додав Лисак.

Оновлено 17:20

Зазначимо, наразі детальної інформації щодо наслідків російського удару по Кривому Рогу немає. Однак Вілкул повідомив, що у місті розгорнуто штаб допомоги.

"Вже розгорнуто штаб допомоги людям на пр. Героїв Підпільників 36А, сховище СШ №17. ОСБ, тарпаулін, плівка, цвяхи та інші будматеріали. Заяви на допомогу з міського бюджету. Працюють психологи", - написав він.

Також буде надано допомогу з тимчасового розселення тим, кому це необхідно.