ua en ru

У Криму партизани влаштували стеження за аеродромом Кіровське

У Криму партизани влаштували стеження за аеродромом Кіровське Ілюстративне фото: у Криму партизани влаштували стеження за аеродромом Кіровське (Getty Images)

Росія продовжує використовувати Крим та його аеродроми для базування власного озброєння. Зокрема, на аеродромі Кіровське помічено літаки, вертольоти та російські безпілотники.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал партизанського руху "Атеш".

Зокрема за даними від фото та відео, можна зрозуміти що на аеродромі розміщено велику кількість російської авіаційної техніки. Мова йде про бойові літаки, вертольоти, а також БПЛА різних типів.

Вибухи в Криму

Останнім часом в Криму постійно лунають вибухи, епіцентром яких найчастіше стають місця базування та розміщення техніки окупантів. Зокрема, наразі вони активізувались в районі Джанкоя - перекидають живу силу та розконсервовують стару техніку. Крім того, вибухи лунали і у тимчасово окупованому Севастополі вночі, 24 жовтня.

Ситуація у районі Джанкоя

Російські війська, ймовірно, побоюючись контрнаступу українських сил, перекидають значні ресурси у Джанкой. Крім того, нещодавно партизани зафіксували колону старої військової техніки у с. Оріхівка (Крим), яка рухалася у бік Джанкоя. Також партизани виявили велике місце дислокації окупантів у районі Джанкоя. Об'єкт добре охороняється та оточений оборонними спорудами.

Також нещодавно партизани провели розвідку та виявили новий штаб 22-го армійського корпусу РФ у Сімферополі. За наявною інформацією, почалося посилення військової частини та проводиться маскування об'єкта.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.