ua en ru

У Краматорську кількість жертв ракетного удару знову зросла. Рятувальні роботи завершені

У Краматорську кількість жертв ракетного удару знову зросла. Рятувальні роботи завершені Фото: пошуково-рятувальні роботи на місці російського ракетного удару у Краматорську (facebook.com/MNS.GOV.UA)

У Краматорську завершили проведення аварійно-рятувальних робіт на місці російського ракетного удару по кафе у центрі міста. Цієї ночі було виявлено ще одне тіло загиблого. Таким чином, кількість жертв збільшилася до 12 осіб.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал ДСНС.

"Вранці, 29 червня, з-під завалів деблоковано тіло ще одного загиблого. Загалом загинули 12 осіб (у тому числі 3 дитини), постраждали 60 (у тому числі дитина) та врятовано 11 осіб, з них 7 - підрозділом ДСНС", - йдеться у повідомленні.

Наразі аварійно-рятувальні роботи, які проводилися з вечора 27 червня, вже завершено.

Згідно з заявою МВС цього ранку, кількість травмованих внаслідок двох обстрілів - по Краматорську та селу Біленьке - склала 65 осіб.

"Близько 4:00 рятувальники деблокували ще одне тіло. Тож кількість загиблих наразі зросла до 12 осіб. Всі ідентифіковані", - уточнили в міністерстві про удар по Краматорську.

Удар РФ по Краматорську

Війська РФ 27 червня ввечері завдали ракетного удару по Краматорську, застосувавши "Іскандер". Окупанти били по закладу громадського харчування в центрі міста, де в цей час було багато відвідувачів, а також атакували приватний сектор села Біленьке.

Після ворожої атаки на місці події тривали рятувальні роботи, які ускладнювалися розбором завалів.

28 червня контррозвідка СБУ затримала агента спецслужб РФ, який скоригував російський ракетний удар по кафе в Краматорську. Ним виявився місцевий мешканець, працівник газотранспортного підприємства.

Більше про ракетну атаку на Краматорськ - читайте у матеріалі РБК-Україна.