ua en ru

Козловський допоміг селу Городиславичі: там відкрили медцентр і ЦНАП

Козловський допоміг селу Городиславичі: там відкрили медцентр і ЦНАП Фото: Григорій Козловський - бізнесмен, засновник ФК "Рух" (kozlovskyy.lviv.ua)

Засновник футбольного клубу "Рух" Григорій Козловський зробив внесок у розвиток свого рідного села Городиславичі Пустомитівського району на Львівщині, сприявши відкриттю сучасного медичного центру та філії ЦНАПу.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу бізнесмена.

Відкриття нових установ зібрало місцевих жителів, представників влади та військових. Козловський розповів, що ідея створення медичного центру належить його матері, яка мріяла про таке оновлення для рідного села.

"Це моє рідне село, де я виріс, де мене виховували бабуся та дідусь. Тож це місце рідне для мене і це те, що болить мене, місце, куди хочеться повертатись", - зазначив Козловський.

Медичний центр в Городиславичах оснащено сучасним обладнанням і ліками, що дозволить місцевим жителям безкоштовно отримувати необхідні медичні послуги. ЦНАП, який також відкрито на території медцентру, спростить доступ до адміністративних послуг.

Староста села Меланія Кіліштоф підкреслила важливість нових установ для розвитку громади. В.о. командира 45-ї окремої артилерійської бригади Ігор Поляруш зазначив, що відкриття нових закладів є важливою подією для всієї громади: "У важкий час, коли ворог руйнує наші міста, приємно, що відкриваються такі важливі заклади, які будуть корисними людям".

Козловський допоміг селу Городиславичі: там відкрили медцентр і ЦНАП

Нагадаємо, раніше за сприяння Григорія Козловського в Городиславичах були реалізовані проекти з вуличного освітлення, інтернету, ремонту доріг, реставрації Народного дому та бібліотеки. Крім того, активно реалізується проект забезпечення житлом багатодітних сімей, а також планується розвиток фермерства в місцевій громаді.

Також Козловський підтримує соціальні ініціативи. Разом з благодійною організацією "Дипломати", за підтримки Emily Resort, було організовано захід для дітей з дитячого будинку "Добре серце" в рамках проєкту "Мрії дітей".

Раніше ЗМІ представили список з десяти бізнесменів Західної України, які активно розвивають спорт. До нього увійшли львівський бізнесмен та президент Федерації водного поло України Олександр Свіщов, а також львівський бізнесмен та меценат, засновник академії та ФК "Рух" Григорій Козловський.