ua en ru

Костюк без шансів програла Свьонтек на Cincinnati Open

Костюк без шансів програла Свьонтек на Cincinnati Open Фото: Марта Костюк зазнала поразки від першої ракетки світу (Getty Images)

Українська тенісистка Марта Костюк поступилася польці Ізі Свьонтек у третьому колі змагань в американському Огайо.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на результат поєдинку.

Cincinnati Open, 3-й раунд

Свьонтек – Костюк – 2:0 (6:2, 6:2)

Розпочали зустріч суперниці з обміну брейками. Та далі з конкуренцією не склалося, адже Свьонтек повністю заволоділа ініціативою. Польська тенісистка ще двічі взяла подачі Костюк і закрила партію усього за 31 хвилину.

У другому сеті перша ракетка світу з брейком швидко створила гандикап (3:0). Українка намагалася опиратися, але у восьмому геймі провалила власну подачу. Другого брейку польці вистачило для загальної перемоги.

Отже, Костюк програла Свьонтек третій очний матч. Раніше українська тенісистка зазнала поразок від неї на "Ролан Гарросі-2021" та в американському Індіанаполісі навесні. Виграти турнір польці вдалося лише цьогоріч.

У наступному раунді Свьонтек зустрінеться з переможницею протистояння італійки Ясміне Паоліні та нейтральної росіянки Мірри Андрєєвої. Вони зіграють очний поєдинок у п'ятницю пізно ввечері. Призовий фонд турніру склав понад 3,2 млн доларів.