ua en ru

Кількість постраждалих від удару по Чернігову зросла до 140

Кількість постраждалих від удару по Чернігову зросла до 140 Фото: росіяни обстріляли Чернігів (Віталій Носач, РБК-Україна)

Кількість постраждалих від російської атаки по Чернігову знову зросла. Наразі вже 140 людей звернулись до медиків.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву глави Чернігівської ОВА В'ячеслава Чауса.

"Сьогодні росіяни вбили 7 чернігівців. 140 звернулись за медичною допомогою, госпіталізовано 41 (станом на зараз)", - повідомив Чаус.

Оновлено: кількість постраждалих збільшилась до 144

Пізніше у Національній поліції поінформували про збільшення кількості постраждалих до 144 людей.

"Станом на 19:30 загинуло семеро мирних людей, серед них – одна дитина. По медичну допомогу звернулися 144 поранених місцевих мешканців. З них 15 дітей та 15 поліцейських", - розповіли правоохоронці.

Ракетний удар по Чернігову

Нагадаємо, що сьогодні, 19 серпня, під час повітряної тривоги у Чернігові пролунали потужні вибухи. Пізніше влада підтвердила, що окупанти, швидше за все балістикою, вдарили по центру міста. У момент атаки там перебувало багато людей.

Внаслідок атаки пошкоджений драматичний театр, площа, будівлі суду, Чернігівської ОВА, магазини та інші громадські заклади.

Міністр внутрішніх справ України прибувши на місце події, повідомив, що правоохоронці оточили подвір'я у центрі Чернігова, де стався "приліт" російської ракети. Наразі в місті документують військовий злочин Російської Федерації

Всі деталі цинічної атаки росіян - читайте у матеріалі РБК-Україна.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.