ua en ru

У Києві впали уламки збитої ракети, постраждала багатоповерхівка

У Києві впали уламки збитої ракети, постраждала багатоповерхівка Ілюстративне фото: у Києві пролунав вибух 30 червня (t.me dsns_telegram)

Ввечері неділі, 30 червня, Російська Федерація запустила ракету по місту Київ. В результаті падіння уламків ракети сталась пожежа в одному з будинків столиці.

Про це повідмоляє РБК-Україна з посиланням на мера міста Віталія Кличко та Telegram-канал Київської міської військової адміністрації.

За даними Кличка, під час тривоги у Київській області працювало ППО. Однак пізніше було зафіксовано виклик екстрених служб в Оболонський район столиці.

Згодом він уточнив, що в Оболонському районі уламки ракети впали на житловий будинок. Там сталося загоряння на 8 та 9 поверхах.

Цю ж інформацію підтвердили і в КМВА, уточнивши, що на місці вже працюють всі необхідні екстрені служби ти ДСНС.

Оновлено о 20:05.

За оновленими даними, внаслідок ракетного удару в Оболонському районі столиці попередньо пошкоджено багатоповерховий житловий будинок. Там сталося загорання балкону на одному з поверхів.

Інформація щодо постраждалих уточнюється. На місці працюють всі оперативні служби.

Оновлено о 20:30.

Кличко повідомив, що в наслідок падіння уламків є дві постраждалі жінки. Медики надають допомогу на місці, в них - гостра реакція на стрес.

"У 14-ти поверховому будинку часткова руйнація балконів на двох поверхах. Також загроза руйнації балкону ще на одному з поверхів. Пожежу в будинку локалізовано. Рятувальники продовжують перевіряти квартири", - написав Кличко.

Нагадаємо, сьогодні у Києві та низці областей було оголошено повітряну тривогу. Повітряні сили попереджали про те, що в бік столиці летить ракета.

Також сьогодні росіяни скинули керовану авіабомбу на Харків, там було зруйновано термінал "Нової пошти".

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.