ua en ru

У Києві та низці областей України оголошено тривогу

У Києві та низці областей України оголошено тривогу Фото: люди йдуть в укриття (Getty Images)
Автор: Едуард Ткач

У ніч з 1 на 2 липня у Києві та низці областей України оголошено повітряну тривогу.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram "Карта повітряних тривог".

Спочатку було невідомо, що саме стало причиною тривоги. Деякі Telegram-канали писали про ракету, яка начебто летіла на Київ. Інші пабліки повідомляли, що ракет не зафіксовано, загрози для Київщини немає.

Оновлено о 03:56

На цей час тривога залишилась лише в Харківській і Луганській областях та в окупованому Криму.

Оновлено о 04:23

Повітряну тривогу знову оголосили у Київській, Чернігівській, Сумській, Харківській та Донецькій областях. Також тривога продовжується у Луганській області та в Криму.

Оновлено 04:27

На цю хвилину у Повітряних силах ЗСУ повідомили, що для Київської, Чернігівської та Сумської областей зберігається ракетна небезпека.

Оновлено о 04:49

Військові повідомли про відбій небезпеки. Повітряна тривога залишається у Харьківській, Донецькій і Луганській областях, а також в Криму.

Оновлено о 5:18

Військові Повітряних сил ЗСУ знову повідомили про ракетну небезпеку для Київської, Чернігівської, Сумської та Полтавської областей. Крім того, о 5:20 ракетна небезпека почала загрожувати і південним областям.

Оновлено 05:34

Відбій загрози по областях.

Станом на 03:38, 2 липня, повітряну тривогу було оголошено у Київській, Чернігівській, Сумській, Полтавській та Харківській областях. Також продовжувалася у Луганській області та в Криму.

У Києві та низці областей України оголошено тривогу