ua en ru

У Києві обвалилися декілька прольотів Дегтярівського мосту на Шулявці: всі подробиці

У Києві обвалилися декілька прольотів Дегтярівського мосту на Шулявці: всі подробиці Ілюстративне фото (Віталій Носач, РБК-Україна)

У Києві обвалилися декілька прольотів Дегтярівського мосту. Інцидент стався під час ремонтних робіт.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на столичні Telegram-канали, Київську міську державу адміністрацію та ексклюзивний коментар ДСНС Києва.

Що сталося

У соцмережах публікують фото наслідків обвалу. Інформація про постраждалих не надходила, влада міста також поки що не коментувала подію.

Також місцеві Telegram-канали показали фото до та після падіння прольотів. Наразі достеменно не відомо, що саме стало причиною обвалу.

У Києві обвалилися декілька прольотів Дегтярівського мосту на Шулявці: всі подробиці

Крім того, момент падіння мосту потрапив на відеореєстратор одного з автомобілів. Кадри падіння опублікували місцеві Telegram-канали.

Реакція КМДА та ДСНС

На подію вже відреагували в Київській міській державній адміністрації. Там зазначили, що на місці події вже працюють аварійно-рятувальні служби.

"На вулиці Олександра Довженка під час робіт з реконструкції Дегтярівського шляхопроводу сталася надзвичайна ситуація - під час монтажу стався обвал балок. Причини з'ясовують фахівці, які вже на місці", - заявила КМДА у своєму Telegram-каналі.

У прес-службі ДСНС Києва в коментарі РБК-Україна заявили, що жертв та постраждалих немає.

Ремонт Дегтярівського шляхопроводу

У червні цього року розпочалася реконструкція Дегтярівського шляхопроводу. На час ремонту Дегтярівський міст закрили. Очікувалося, що роботи орієнтовно триватимуть до 30 листопада. У рамках реконструкції споруду мають повністю замінити.

Комунальна корпорація "Київавтодор" також публікувала маршрут об'їзду на час проведення ремонтних робіт на шляхопроводі.

Реконструкція шляхопроводу